Caută
Close this search box.

LIVE Simona Halep a ajuns acasă. Regina tenisului pe iarbă a fost întâmpinată cu covorul roșu pe Otopeni

Cu o întârziere de o jumătate de oră din cauza furtunii din București, Simona Halep, regina tenisului mondial a ajuns pe Aeroportul Otopeni, unde a fost întâmpinată cu covorul roșu.

Este o primire deosebită, călduroasă (…) Vreau să multumesc familei, echipei, federației și tuturor oamenilor care mă susțin. Sunt oameni speciali în viața mea care m-au ajutat să câștig astfel de trofee (…). De fiecare dată mă întorc cu drag în România„, a declarat Simona Halep, la conferința de presă ținută pe aeroport.

Simona Halep a coborât din avion, îmbrăcată în alb și ținând trofeul câștigat la Wimbledon în brațe.

Foto: Facebook/StirileProTV

Tenismena a ajuns cu o navă British Airways.

Ion Țiriac și Ilie Năstase s-au numărat printre zecile de oameni prezenți la aeroport, alături de delegații oficiale din partea Ministerului Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic.

Președintele Klaus Iohannis i-a trimis un buchet de flori.

O uriașă minge de tenis și portretul ai au fost așezate în fața salonului oficial. De asemenea, pe un ecran mare este inserat textul „Îți multumim, Simona!”

Președintele Klaus Iohannis a semant, luni, decretul cu privire la decorarea Simonei Halep (27 de ani – locul 4 WTA) cu Ordinul Național ”Steaua României”.

De asemenea, Simona Halep va primi cea mai mare distincție a Patriarhiei Române.

”Apreciind realizările sale în domeniul tenisului feminin de performanţă şi, totodată, credinţa sa creştin-ortodoxă, pe care o mărturiseşte public prin semnul Sfintei Cruci, Patriarhia Română îi acordă campioanei Simona Halep Ordinul Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române”, scriu cei de la basilica.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri