Caută
Close this search box.

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională

Federaţia Română de Tenis a confirmat faptul că Simona Halep va fi prezentă pe Arena Naţională din Bucureşti, unde va prezenta trofeul cucerit la Wimbledon. Un astfel de eveniment a avut loc şi după triumful de la Roland Garros.

”Simona Halep îşi va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19.

Accesul publicului va fi gratuit.

Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis: „I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis.

Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Tenis, citat de Mediafax.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi prezent la ceremonie. Firea a fost întrebată dacă va participa, dar a răspuns prompt: „Nu!”.

În 2018, după ce Simona Halep a cucerit Roland Garros, acelaşi tip de eveniment a fost organizat pe Arena Naţională. Gabriela Firea a fost huiduită la scenă deschisă de cei aproximativ 20.000 de fani veniţi la sărbătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri