Caută
Close this search box.

Simona spre finală! O face KO pe ”marea revelație” a Wimbledon-ului

Simona Halep – Cori Gauff a fost centrul de atracție al optimilor de finală de la Wimbledon. Sigur, doar aparent a părut un meci dezechilibrat, între o jucătoare experimentată, fost mult timp lider mondial, cu un Roland Garros câştigat şi alte trei finale de Grand Slam disputate, iar pe de alta o puştoaică de 15 ani, devenită revelația și atracţia acestei ediţii a turneului londonez, după rezultatele obţinute la prima ei participare la un asemenea nivel.

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile celui de-al treilea Mare Şlem al anului, Wimbledon, după victoria cu 2-0 la seturi (6-3; 6-3) în faţa lui Cori Gauff (SUA; 313 WTA).

Gauff a avut câteva victorii de răsunet pe iarba din Marea Briatanie (în faţa lui Venus Williams şi Polona Hercog), iar Halep a jucat la potenţial maxim. După ce ambele jucătoare şi-au cedat game-ul pe primul serviciu, românca a început să forţeze şi s-a distanţat, graţie a două break-uri, reuşind să închidă cu 6-3. În manşa secundă, Halep a pierdut din nou un serviciu, dar a bifat două break-uri, ultimul la mijlocul setului şi a închis partida după o oră şi 17 minute.

În sferturi, Simona Halep va juca în compania lui Shuai Zhang (China; 50 WTA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri