Caută
Close this search box.

ŞOCANT Două femei, îmbrăcate în măicuţe, au îmbrâncit un bărbat pe calea ferată

Maicuţe false Vaslui

Incident şocant în gară. Două femei îmbrăcate în haine de măicuţe au împins intenţionat un bărbat pe calea ferată. Ele au agresat şi alte persoane în ultimele zile.

Cele două femei sunt mamă și fiică și nu sunt călugărițe, deși  susțin acest lucru și poartă haine monahale.

Cele două femei au început să facă scandal pe străzile din Vaslui încă de duminică. Au umblat haotic, cu bagaje voluminoase, printre mașini, au bruscat și au înjurat trecătorii. În primă fază, polițiștii și jandarmii au intervenit, dar nu au luat nici o măsură împotriva celor două.

FOTO: adevarul.ro

Ieri, însă, o femeie a sunat la 112 și a reclamat că a fost agresată de cele două femei în timp ce se plimba cu fiul ei pe o stradă din Vaslui, potrivit digi24.ro Atunci, polițiștii le-au dus la secție pe cele două pretinse măicuțe, le-au audiat și au deschis un dosar pentru loviri și alte violențe, dar le-au escortat către gara din Vaslui, pentru că femeile aveau bilete de tren către Tecuci.

În gară, una dintre femei a împins intenționat un bărbat pe calea ferată. După ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii au deschis încă un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Nu se știe însă unde se află cele două femei în acest moment.

Un răspuns

  1. Si Jandarmeria, si Politia, si Politia locala ar trebui sa-si puna „cenuse-n cap”, si sa-si recunoasca incapacitatea .
    Cele doua, trebuiau verificate de ieri , de cand au imbrancit o femei si un copil si a existat sesizare la 112 . Dar „lasa-ma sa te las” este la moda .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri