Caută
Close this search box.

Solicitarea de revizuire a adopției Sorinei, făcută de Bogdan Licu, respinsă de Curtea de Apel Craiova

Update Solicitarea de revizuire a adopției Sorinei, făcută de Bogdan Licu a fost respinsă de Curtea de Apel Craiova.

Părinții adoptivi ai Sorinei, fetița adoptată din Baia de Aramă, l-au criticat pe procurorul general Bogdan Licu, afirmând că statul e de partea celor care încalcă legea. Acuzațiile au fost făcute la Curtea de Apel Craiova, acolo unde se judecă cererea procurorului general privind revizuirea procesului de adopție al micuței Sorina, care a fost ridicată cu mascații de la familia de asistenți maternali.

Avocatele familiei Săcărin, cuplu de români care locuiește în SUA și care a adoptat-o pe micuță au acuzat că cererea lui Licu are la bază informații din presă și nu o încălcare a legii și că ancheta făcută de SIIJ are ca scop justificarea existenței secției, nu binele minorei Sorina, scrie Stiripesurse.ro.

La rândul său, Ramona Săcărin a acuzat că nimeni nu a intervenit atunci când fetița era ținută ilegal de familia de asistenți maternali, acuzând că imaginile cu procuroarea care o târăște pe micuță nu trebuiau să fie făcute publice, fiind vorba de viața privată a minorei. Săcărin a conchis că în România autoritățile sunt de partea celor care încalcă legea.

Ramona Săcărin a acuzat că nimeni nu a intervenit atunci când fetița era ținută ilegal de familia de asistenți maternali, acuzând că imaginile cu procuroarea care o târăște pe micuță nu trebuiau să fie făcute publice, fiind vorba de viața privată a minorei. Săcărin a conchis că în România autoritățile sunt de partea celor care încalcă legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri