Caută
Close this search box.

Știrea cu Petre Daea care înjură un protestatar, un fake news

Update În același context, purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a criticat presa după ce a preluat o știre conform căreia ministrul Agriculturii, Petre Daea, ar fi înjurat un om care l-a amenințat că va ajunge lângă Liviu Dragnea la Peniteciar.

„Vreau să vorbesc de modul în care se face presă și vreau să dau un exemplu de mai devreme. E vorba de un fake-news la adresa colegului nostru, Petre Daea. A fost urmat de o erată, dar acest lucru nu șterge faptul că a fost un fake news.

Vreau să spun că nu este un  mod corect de a informa publicul. Nu poți să te joci cu numele unui coleg din Guvern, să te jocu cu reputația lui și apoi să vii cu o erată, ce să vezi”, a comentat Fifor.

Jignirile adresate joi la Mehedinți unui protestatar anti-PSD și pe care Digi FM i le-a atribuit inițial ministrului Agriculturii, Petre Daea, au fost proferate de o altă persoană

Digi FM a rectificat  articolul inițial care conținea și fișierul audio cu jignirile.

A fost scandal la Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei PSD Mehedinţi. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost provocat de un protestatar și a cedat nervos.

Petre Daea a folosit cuvinte obscene la adresa bărbatului, care avea un tricou cu cele patru litere explicite la adresa PSD, și l-a ameninţat că „îi dă un picior în cap”.

Protestatar către Petrea Daea: „Demisia, bă! Voi sunteți o organizație mafiotă ce reprezintă un pericol pentru democrație și statul de drept! Huo! O să ajungi lângă Dragnea!”

Petre Daea: „Du-te, bă, m****le, de aici! Că îți trag acum un picior în cap de mori!”

Poți asculta aici înregistrarea:

https://www.digifm.ro/stiri/daea-la-adresa-unui-protestatar-du-te-ba-mle-de-aici-ca-iti-trag-acum-un-picior-in-cap-44181?fbclid=IwAR2DfzYBCMJhSAWMg9-Az60is1ZweNKi2lGI8TZ7W8A2gRmSN6YWYxslsAs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri