Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 65 de ani din Caracal, suspectat că a ucis două fete, a fost readus sâmbătă după amiază la locul faptei.

Retinut de autorități pentru 30 de zile cu acuzațiile de viol și trafic de minori, bărbatul se declară nevinovat.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Asociația „Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” (AMASP) susține, într-un comunicat în care prezintă o cronologie a acțiunilor anchetatorilor în cazul fetei dispărute la Caracal, așa „cum a fost ea constatată de colegii procurori”, că la perchezițiile efectuate la locuința suspectului a fost găsit un corp carbonizat.

„S-a stabilit că joi, în jurul orei 13,00 vecinii au observat si au putut simți miros de fum, dar au crezut ca e de la treburi casnice, iar cu ocazia percheziției un corp a fost găsit carbonizat ”, se spune în comunicat.

147 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =