Caută
Close this search box.

Testele ADN în cazul Caracal confirmă: Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om

cazul caracal

Specialiștii medico-legali au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. 

Un prim rezultat ADN arată că oasele găsite zilele trecute în curtea groazei sunt umane. Asta înseamnă că ar putea fi aduse noi acuzații, cum ar fi cea de omor deosebit de grav.

Este nevoie însă de noi teste pentru a stabili identitatea victimei, asta deoarece oasele umane găsite sunt alterate.

Totodată, un al doilea test ADN a arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei, susține Digi24.

Stirea inițială:

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, spune că primele rezultate ale probelor ADN confirmă faptul că fata de 15 ani a fost în maşina lui Gheorghe Dincă.

Alexandru Cumpănașu a afirmat că rezultatele probelor ADN prelevate din mașina suspectului Gheorhe Dincă au confirmat că este vorba de Alexandra.

Potrivit lui Cumpănașu, este vorba de fire de păr şi de scociul cu care i-a fost lipită gura.

Scafandrii nu au găsit sâmbătă, în lacul aflat la circa un km distanţă de casa lui Gheorghe Dincă, decât resturi animale, fără a identifica vreo urmă a unei crime, transmite Mediafax.

În faţa anchetatorilor, suspectul nu îşi recunoate faptele. Spune doar că a făcut foc pentru a se feri de ţânţari. În cenuşa aflată într-un butoi metalic din curtea casei, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 bucăţi dinţi de natură umană, iar în maşina bărbatului era un cercel al Alexandrei, identificat de mama ei.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reuşit să sune de trei ori la 112, unde a anunţat că a fost sechestrată şi violată.

Poliţiştii au ajuns după 19 ore la locaţia suspectului, acuzând STS că a dat date greşite privind localizarea şi că nu au avut mandat să intre.

Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar poliţiştii au acţionat la 6.00 dimineaţa pentru că nu era echipă la muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri