Caută
Close this search box.

Tragedia de la Caracal. PNL cere desecretizarea apelurilor de la 112

pnl

PNL solicită desecretizarea apelurilor făcute prin 112 în cazul tragediei de la Caracal. Deputatul Florin Roman spune că publicarea înregistrărilor nu va încurca ancheta penală, ba, din contră, va da sentimentul că „vor plăti toți cei vinovați”.

„Oricât de șocante ar fi aceste înregistrări, ele sunt dovada că adevărul nu poate fi ascuns. Opinia publică din România este mințită în continuare aruncându-se pe piața tot soiul de fake-news-uri, menite să distragă atenția de la incompetența crasă a unor funcționari ai statului”, afirmă deputatul PNL Florin Roman, într-un comunicat de presă.

Acesta spune că „înregistrările sunt considerate a fi secrete, pentru simplu motiv că reflectă un adevăr și o emoție, care cu siguranță vor bulversa opinia publică”.

„Nimic nu este mai important decât aflarea adevărului și tragerea la răspundere a vinovaților. Mizeria autorităților, incompetența lor, indiferență și cinismul nu pot fi ascunse sub preș. Publicarea înregistrărilor nu are cum să încurce ancheta penală. Ci dimpotrivă, poate da sentimentul că vor plăti toți cei vinovați”, adaugă deputatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri