Caută
Close this search box.

Traian Băsescu spune despre USR-PLUS că sunt neo-marxisti: După ce vor guverna, vedem dacă mai rămâne cât a mai rămas din Dan Diaconescu

traian băsescu

Traian Băsescu a declarat că USR-PLUS are abordări destul de proaspete, iar nimeni nu se va convinge că sunt „o gogoaşă” decât după ce vor guverna. El a precizat că după aceea „vom vedea dacă mai rămâne din ei măcar cât a rămas din Dan Diaconescu”, relatează Mediafax.

„Cred că aşa a fost proiectat USR să devină o forţă politică ce urmează să răspundă dezideratelor de partid nou şi oameni politici noi. Trebuie s-o recunoaştem că abordările lor sunt destul de proaspete, pe deoparte, oamenii sunt destul de proaspeţi şi nimeni nu se va convinge că sunt o gogoaşă până când nu vor guverna. După ce vor guverna, vom vedea dacă mai rămâne măcar cât a rămas din Dan Diaconescu. E puţin răutăcioasă observaţia mea, pentru eu îi consider un soi de neo-marxişti, mai ales când vine şi domnul Cioloş cu teoriile de bază, cu trăitul la comun, cu renunţarea la valorile creştine, care până la urmă sunt cheia existenţei Europei, nu numai a poporului român, cu spiralele de la cei ai domnului Bivolaru. E o viaţă complicată”, a afirmat Traian Băsescu, duminică, la România Tv.

Europarlamentarul PMP a declarat că cel mai mult din discursul lui Dan Barna, la Congresul USR, i-a plăcut atunci când acesta a făcut referiri la filmul „Matrix”, precizând că „una a vrut să spună el, şi alta a înţeles sala cu pastila albastră”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri