Caută
Close this search box.

Traian Berbeceanu zdrobeste PSD şi vorbeşte despre tupeu electoral jegos

Traian Berbeceanu

Fostul comisar Traian Berbeceanu revine cu un mesaj dur la adresa PSD si a Vioricai Dancila in cazul crimei de la Caracal. Berbeceanu este indignat de propunerea populista a lui Dancila de a face referendum: „Nu va mai crede nimeni! Mars ma de aici!”.

„Trebuie sa aiba tupeu electoral jegos pentru a propune ‘Referendum pentru viol’ tocmai aia care au propus reducerea termenelor de prescriptie pentru toate infractiunile inclusiv pentru viol, aia care au introdus recursul compensatoriu pentru toti infractorii inclusiv pentru violatori, aia care au propus masuri de modificare a procedurii penale care sa ii scape pe infractori inclusiv pe violatori.

Nu va mai crede nimeni! Mars ma de aici!”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata ca analizeaza posibilitatea convocarii unui referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol, pedofilie.

„Analizez posibilitatea convocarii unui referendum de consultare a romanilor pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol, pedofilie”, a precizat premierul, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri