Caută
Close this search box.

Tudorel Toader, „o simpla precizare” despre cum a apărut controversata SIIJ

tudorel toader

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, face o precizare duminică, pe Facebook, cu privire la apariția Secției speciale de investigare a magistraților.

„O simpla precizare!

25 octombrie 2017
Proiectul de Lege pentru modificarea celor trei legi ale justitiei, impreuna cu solicitarea de aviz din partea Comisiei de la Venetia, au fost preluate de catre Comisia speciala din parlament, fara ca acestea sa ajunga la Guvern. Peste o saptamana, dintr-un proiect de lege au aparut trei proiecte, la initiativa unui numar de 11 parlamentari, cu multe, foarte multe modificari, printre care si aparitia Sectiei speciale, urmand apoi intreaga odisee parlamentara!
PS: va urma!”, scrie Toader.

Vineri, Tudorel Toader a infirmat implicarea sa în emiterea actelor normative din domeniul justiţiei, referindu-se, printre altele, la înfiinţarea Secţiei speciale de investigare a infracţiunilor din justiţie, la Legea privind recursul compensatoriu sau la modificările aduse Codului penal şi Codului de procedură penală. Toader a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Iaşi, că îşi asumă tot ceea ce a făcut ca ministru al Justiţiei, precizând că nu îşi asumă „ce au făcut alţii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri