Caută
Close this search box.

Viceprimar bătut de 3 indivizi pentru că le-a făcut observație că au aruncat o hârtie pe jos

Viceprimarul din Codlea a făcut reclamație la poliție după ce, spune el, a fost atacat de trei bărbați înarmați cu un levier și un cuțit. Scandalul a început după ce le-a făcut observație că au aruncat o hârtie pe jos. Polițiștii îi caută acum pe agresori și au deschis un dosar penal pentru lovire. Incidentul îi face pe oamenii cu spirit civic să se întrebe dacă mai merită să le atragă atenția celor care încalcă reguli de bun simț în spațiul public.

Aseară, în jurul orei 19.30, viceprimarul orașului Codlea, Erwin Albu, abia ieșise din primărie și pleca spre casă, când a observat că cineva dintr-o mașină aflată pe șosea a aruncat o hârtie pe jos.

Le-a atras atenția, s-a iscat o altercație, după care, spune viceprimarul, cei din mașină l-au luat la bătaie.

Viceprimarul nu a suferit răni grave. A reușit să rețină numărul mașinii și a sesizat poliția, care a început imediat o anchetă.

Polițiștii trebuie să identifice acum agresorii și să audieze martorii, urmând ca procurorii să stabiliească vinovățiile. Din păcate, cazul nu este singular.

Pentru educarea unor astfel de oameni care aruncă gunoiul la întâmplare există un proiect de lege. Conform actului normativ, oricine greșește poate să primească amendă de la 1000 la 2500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri