Caută
Close this search box.

Victorie mare! Simona se apropie de finală la Wimbledon

Victorie urișă pentru fostul lider mondial. Simona Halep a câștigat vineri în fața Victoriei Azarenka cu un scor devastator, 6-3, 6-1, în turul 3 de la Wimbledon și s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Grand Slem de la Londra.

Succesul a venit după ce româncă a avut o revenire de excepție în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-3, deși a fost condusă cu 3-1 de sportiva din Belarus, cre tocmai ce o desființase în turul anterior pe Tomljanovici cu 6-2, 6-0!

3-2 în favoarea Simonei este acum scorul întâlnirilor directe cu Azarenka, o jucătoare mereu incomodă, fostă nr.1 mondial și câștigătoare a două Grand Slam-uri, la Australian Open.

Simona Halep o va întâlni în optimile e finală pe americanca de numai 15 ani, Corie Gauff, REVELAȚIA  de până acum a turneului, cea care a eliminat-o, între altele, pe Venus Williams!

Prima reacție după victorie

„Nu a fost deloc ușor. M-am simtit foarte bine pe teren. E greu să joci impotriva ei, dar am fost pozitivă și încrezătoare.

Mi-a crescut încrederea după meci. De aia aștept meciul următor și sper să joc mai bine.

Trebuie să mă liniștesc și să mă odihnesc. Nu mă uit pe tabloul de concurs dacă nu te uiți, nu simți presiunea. Vreau să încerc să fiu de fiecare dată cea mai bună versiune a mea.”

 

 

6-3, Break, Set Halep:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri