Premierul Viorica Dăncilă a fost asteptata la Sibiu, la Conferinta pentru alegeri a organizatiei judetene PSD, de cativa protestatari. Pentru a-i evita, premierul a intrat in Centrul Cultural ”Ion Besoiu”. pe o intrare secundara.

Oamenii au avut afise, pe care au scris mesaje impotriva PSD, impotriva ALDE, impotriva premierului si au cerut demisia coalitiei de guvernare. In plus, protestatarii au avut steaguri tricolore si ale Uniunii Europene.

”Demisia” si ”Afara cu PSD din tara” au scandat manifestantii. Pentru a-i evita pe protestatari, Viorica Dăncilă a intrat in cladirea in care a avut loc sedinta pe una dintre intrarile secundare.

Sedinta s-a desfasurat cu usile inchise, jurnalistii fiind invitati sa paraseasca sala dupa prezentarea invitatilor.

Anterior, la Targu Mures, presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus ca a aflat ca la Sibiu conducerea partidului va fi asteptata de vreo suta de persoane, „nu cu intentii bune”, sustinand insa că nu îi este teama.

„Eu va garantez ca suntem de neclintit, nu ne este teama, nu vom face niciun pas inapoi, pentru ca stim ca un pas inapoi al nostru este un pas inainte al altora. Vom ridica din fata noastra orice obstacol”, a afirmat Dancila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 6 =