Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă este cântată-n versuri ironice de infractorul Sorin Ovidiu Vântu

viorica dăncilă

SOV, poezie pentru Viorica Dăncilă: Viorica Ot-Bârzoi/Dă drumul la țuțuroi/Sar lovele, sar scântei,/Într-o mare de viței/Care-mpung și fac ca dracii/S-ajungă la țâța vacii…

Ce a scris  Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook:

Printre nobilii locali,
Înotând ca o meduză
Îmbrăcată doar în fustă
Și c-un ochi privind confuză

Viorica Ot-Bârzoi
Dă drumul la țuțuroi
Sar lovele, sar scântei,
Într-o mare de viței
Care-mpung și fac ca dracii
S-ajungă la țâța vacii…

Că pesedistii și-au ales drept căpetenie o mămăica al cărei IQ nu știu dacă îi depășește numărul de la pantofi, este problema lor. Că această mămăică este și premierul României, este problema tuturor. Modul în care individa asta își bate joc de banii adunați cu atâta greutate în vistieria țării este de-a dreptul criminal. Am rămas cu gura căscată când am aflat că de pensiile speciale se vor bucura nu doar prostovanii din Parlament, ca până acum, ci și micii găinari locali care își arogă calitatea de primi cetățeni ai localităților pe care le patronează.

Să le mai dai acestor indivizi care reprezintă temelia corupției și pensii speciale, este nu doar o risipă șocantă, ci și o bătaie de joc la adresa inteligenței tuturor cetățenilor din această țară, la adresa noțiunii de bun simț, la adresa valorilor ideologiei de stânga pe care azi o reprezintă în noua calitate cu care au învestit-o șefii ei din tot felul de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri