Caută
Close this search box.

Vrea și Cioloș la Cotroceni, nu numai Barna! Cine va merge?

Ciolos Barna

Circa cinci sute de delegaţi s-au reunit sâmbătă, la cel de-al patrulea Congres al Uniunii Salvaţi România în urma căruia a fost desemnat candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale, în competiţia internă fiind înscrişi patru candidaţi: Dan Barna, Mihai Goţiu, Dumitru Stanca şi Dragoş Dinulescu.

După cum MagnaNews a anunțat azi, la momentul potrivit, câștigătorul – așteptat – a fost Dan Barna, cu 324 de voturi din totalul de 492 valid exprimate.

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş a anunţat, sâmbătă, că formaţiunea pe care o conduce îşi va desemna în două săptămâni, prin votul tuturor membrilor, atât candidatul la alegerile prezidenţiale, cât şi la Primăria Generală a Capitalei. Apoi, împreună cu USR, vor fi decişi candidaţii pentru funcţiile de preşedinte şi de prim-ministru, el declarându-se pregătit să îşi asume oricare dintre funcţii. Cu alte cuvinte și președinția României, pentru care Dan Barna e ca și înscris în cursă.

Apoi, împreună cu USR, vor fi decişi candidaţii pentru funcţiile de preşedinte şi de prim-ministru, el declarându-se pregătit să îşi asume oricare dintre funcţii. Cu alte cuvinte, nu numai Dan Barna, dar și Dacian Cioloș vrea să meargă la Cotroceni! Interesant de urmărit acest ”duel”, cu șanse sensibil egale, cel puțin teoretic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri