Caută
Close this search box.

A 5-a zi de percheziții la Caracal: Anchetatorii s-au întors în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii s-au întors marți dimineață, la locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă, pentru a cincea zi de percheziții.

Dincă, omul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost adus și el la percheziții. 

Un sac cu fragmente osoase și cenușă a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, iar din declarațiile date de Gheorghe Dincă acestea ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie, a declarat luni purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

Duminică a fost prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul. De asemenea, verificări au mai fost făcute și în curtea casei, care are o suprafață de câteva mii de metri pătrați. Procurorii au spus acum două zile că verificările în locuința și în mașinile bărbatului vor continua în zilele următoare, în prezența acestuia.

DIICOT a anunțat oficial, sâmbătă, că în urma analizelor făcute de Institutul Național de Medicină Legală pe fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dincă a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu. Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină „la ocazie”. În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri