Caută
Close this search box.

Accident înfiorător. Moartea lovește lângă Sibiu

Un accident soldat cu moartea unei persoane a avut loc pe DN14, pe raza localității Șura Mare din județul Sibiu. Persoana care a decedat este un bărbat în vârstă de 35 de ani de cetățenie străină. Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor sibieni vinovat de producerea accidentului este chiar bărbatul care și-a pierdut viața. Acesta conducea o mașină care se îndrepta spre Sibiu când a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR care circula regulamentar, conform realitateadesibiu.net.

„Conducătorul unui autoturism care se deplasa spre Sibiu a pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune frontală cu un TIR. Conducătorul autoturismului a decedat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu Luciana Lazăr, conform digi24.ro.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU Sibiu printre care un echipaj de descarcerare și un echipaj SAJ de tip C2 care avea și medic. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferul autoturismului. Bărbatul a murit în momentul impactului având mai multe leziuni interne. Trupul său neînsuflețit a fost scos dintre fiarele mașinii de cei de la descarcerare. Foto realitateadesibiu.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri