Caută
Close this search box.

Accident pe Valea Oltului: o mașină s-a izbit de un microbuz cu pasageri. O persoană, transportată cu elicopterul SMURD

Un autoturism şi un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe Valea Oltului. Primele informații arată că 21 de persoane au nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană a fost transportată cu un elicopter SMURD, transmite Mediafax.

Bilanţul final al accidentului petrecut duminică după-amiază pe Valea Oltului indică 13 persoane duse la spital. Echipele de intervenţie au preluat în total 13 victime ale accidentului de pe Valea Oltului.

Dintre acestea, o persoană a fost descarcerată şi preluată de un elicopter SMURD.

Un autoturism şi un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe Valea Oltului, fiind vorba despre 21 de persoane sunt implicate.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat că, potrivit primelor date, accidentul s-a produs după ce maşina a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază în Câineni, pe DN 7, între un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

Intervin 4 ambulanţe SMURD, 7 ambulanţe SAJ, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi 2 echipaje descarcerare.

Totodată, în sprijinul salvatorilor din Vâlcea au plecat şi echipe din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri