Adrian Nastase lanseaza un atac isteric la adresa lui Oreste Teodorescu, dupa ce acesta a scris despre fostul premier PSD ca este ” fratele de sange al lui Dughin, ideologul Kremlinului”.

„Exista un ezoteric, imbracat, de obicei, ca un papagal, care se plimba pe la diferite televiziuni, spunand diverse enormitati. Ati ghicit – este Oreste Teodorescu. Recent, ne-a facut cadou un eseu intitulat ‘5 motive pentru care guvernul Romaniei lucreaza exclusiv pentru Rusia lui Putin’.

Unul dintre ele era acela ca ‘guvernul a propus trei ministri foarte iubiti la Moscova… Si pe Serban Valeca, un rusofil vechi in sistem, omul lui Adrian Nastase, fratele de sange a (sic!) lui Dughin, ideologul Kremlinului.’

Scriam, cu un alt prilej, ca exista diversi idioti in spatiul public care incearca sa construiasca anumite legende in legatura cu ce inseamna patriotismul. Unii dintre ei considera, spre exemplu, ca a fi patriot inseamna sa fii exclusiv pro-american (eventual pro-‘licurici’). Eu am preferat sa fiu pro-roman (poate nu am reusit intotdeauna) si, se pare, ca am platit pentru asta.

In ceea ce priveste relatia cu Rusia, consider ca, dupa ce am intrat in NATO, prin efortul guvernului pe care l-am condus, aceasta relatie trebuie sa presupuna un dialog civilizat, bazat pe vecinatatea noastra geografica si pe interesele romanesti”, a scris Nastase pe site-ul sau.

Iata postarea lui Oreste care l-a deranjat atat de tare pe Adrian Nastase.

”5 motive pentru care guvernul Romaniei lucreaza exclusiv pentru Rusia lui Putin

PSD ramane Ciuma Rosie! Busola lui Dragnea care arata doar Estul a fost inlocuita de brosa lui Dancila, insa asta e singura diferenta! Leadership-ul acestui grup infractional organizat bifeaza doar agenda Kremlinului.

Rezultatele vizitei presedintelui Iohannis la Washington i-a bagat in corzi pe agentii de influenta rasariteni din guvernul Romaniei si, chiar in mod simbolic, pe 23 August au mai tradat odata interesele nationale.

1. Guvernul a propus trei ministri foarte iubiti la Moscova: Iulian Iancu, omul care a instrumentat legea offshore, care a pus pe fuga compania ExxonMobil si ne-a aruncat intr-o competitie falimentara cu gazul rusesc, mult mai ieftin decat cel produs la noi…Dana Garbovan, la Justitie! Promovata si laudata zilnic de propaganda Kremlinului Sputnik, Adulata in studiourile Antenei 3 si RTV de trompetele rusesti Plesoianu, Mocanu plus biata Soneria Matei de la B 1, toti sustinatori ca Romania este o colonie americana de mana “a paispea”, Garbovan a sustinut frenetic modificarile lui Liviu Dragnea si Florin Iordache la legile justitiei. Si pe Serban Valeca, un rusofil vechi in sistem, omul lui Adrian Nastase, fratele de sange a lui Dughin, ideologul Kremlinului.

2. A renuntat la serviciile singurului ministru pesedist, care a inteles importanta rolului anticoruptie si a intaririi institutiilor statului, Ana Birchall de la Justitie, un politician apreciat de ambasada SUA

3. Vrea sa elimine din proiectul de OUG pentru modificarea Codului de Procedura Penala prevederile care inaspresc conditiile de liberare conditionata, visul politicienilor penali!

4. S-a zbatut sa obtina functiile de comisar european pentru Rovana Plumb si Dan Nica, doi politicieni cunoscuti pentru pozitii euro-sceptice, anti americane, si practicanti ridicoli ai national ceausismului .

5. Mentinerea in anturajul premierului a unor fosti ofiteri SIE, care au lucrat candva in “Era Caraman” impotriva intereselor NATO” , a scris Oreste pe Facebook.

60 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =