Caută
Close this search box.

Alexandru Coita şi-a dat demisia din funcţia de consilier onorific al Vioricăi Dăncilă după două săptămâni

alexandru coita

Alexandru Coita anunta ca si-a dat demisia din functia de consilier onorific al Vioricai Dancila dupa doar doua saptamani de cand a obtinut aceasta pozitie. Demisia apare la scurt timp dupa ce ALDE s-a retras de la guvernare, Tariceanu anuntand ca Dancila nu mai are decat doua saptamani in functia de premier.

„Am transmis in aceasta seara doamnei prim-ministru demisia mea din functia de consilier onorific. Redau mai jos textul respectiv si cu aceasta ocazie inchei orice speculatii pe aceasta tema.

Vreau sa va multumesc pentru sustinerea extraordinara exprimata in toata aceasta perioada si sa va asigur ca nu este vorba de un sfarsit, ci de un inceput. Continuam!”, sustine Coita, unul dintre invitatii de casa ai Antena 3.

Pe 12 august, premierul Viorica Dancila l-a desemnat consilier onorific pe Alexandru Ion Coita, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor.

Tariceanu a anuntat, la Antena 3, in contextul in care Ramona Manescu de la ALDE refuza sa demisioneze, ca Guvernul Dancila mai are doar doua saptamani de viata.

„Cred ca e o greseala politica pe care o face Ramona Manescu, pentru ca a mai fi ministru intr-un guvern care se pregateste sa plece, PNL a anutat ca depune motiune de cenzura, nu stiu cum se mai poate salva Guvernul. Cred ca pentru doamna ministru e important sa mai fie ministru doua saptamani. Noi trecem in opozitie, ca atare sigur ca o motiune de cenzura o vom vota”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, luni seara, la Antena 3.

Coita se prezinta pe Facebook drept ”Analist de afaceri globale, antreprenor si profesor asociat la SNSPA”. El arata ca este Managing Partner & Founder la compania de consultanta Ganes Strategy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri