Caută
Close this search box.

Anchetatorii au găsit resturile a încă doi bebeluși, în curtea femeii care și-a asfixiat copilul

bebeluş

Anchetatorii din Suceava, care au făcut săpături și au ridicat noi probe din curtea femeii acuzată că și-a asfixiat copilul nou-născut, au descoperit resturile a doi bebeluși, care fuseseră îngropați imediat după naștere, în 2016 și 2018, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, în cele două gropi pe care criminaliștii le-au săpat marți seara în curtea femeii din Poiana Negrii, acuzată că și-a asfixiat copilul nou-născut, au fost găsite resturile altor doi fetuși pe care se bănuiește că femeia i-a născut în 2018 și 2016 și apoi i-a îngropat.

Potrivit acelorași surse, resturile urmează să fie expertizate.

Femeia de 37 de ani este acuzată de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un băiețel, neasistată medical, bebeluș pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi. Fapta femeii a fost descoperită de polițstul din comună, căruia i s-a părut suspect că femeia, care se apropiase de termenul nașterii, a fost văzută fără burtă și fără copil.

Sursele citate au mai precizat că femeia de 37 de ani a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru a beneficia de îngrijiri medicale post-naștere și urmează să fie supusă săptămâna viitoare unei expertize medico-legale psihiatrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri