Caută
Close this search box.

Andrei Caramitru: Judecata voastră vine pe 10 August. În stradă

andrei caramitru

Andrei Caramitru ii acuza de „complicitate la crima”, in cazul Caracal, pe Florin Iordache, Paul Stanescu, Darius Valcov, Dan Ciocan, Liviu Dragnea si Traian Basescu. El anunta ca toti acestia vor fi fi judecati, in strada, cu ocazia mitingului din 10 august.

„Va acuz de complicitate la crima, PSD/ALDE/UDMR/PMP

In special pe urmatorii:
– cei care ati acoperit ani de zile mafia din Olt: Iordache, Stanescu, Valcov, Ciocan, Dragnea, Basescu
– Codrin Stefanescu care lucreaza direct cu interlopi la centrul PSD
– cei care v-au executat ordinele: Tariceanu, Tudorel Toader, Serban Nicolae, Nicolicea, Savonea, Florea, Dorneanu (si toti din CCR pe care ii controleaza), Carmen Dan.

Judecata voastra vine pe 10 August. In strada”, a scris Caramitru pe Facebook.

Alexandru Cumpanasu le cere „jegurilor” care i-au sustinut pe procurori sa nu cheme „lumea in strada”. Atacul lui Cumpanasu vine cu o saptamana inainte de marele miting din 10 august.

„Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri