Caută
Close this search box.

Asistenta personală a lui Donald Trump a demisionat

donald trump

Asistenta personală a lui Donald Trump, Madeleine Westerhout, a demisionat, după ce le-a împărtăşit jurnaliştilor informaţii cu privire la familia preşedintelui american, au anunţat mass-media americane.

Potrivit cotidianului The New York Times, care citează surse neidentificate, Donald Trump a aflat că asistenta a vorbit despre familia sa şi despre anumite chestiuni legate de Casa Albă în timpul unui schimb de informaţii „off the record” cu jurnaliştii în New Jersey unde a fost în vacanţă recent.

Alte media, între care CNN şi Politico, au anunţat plecarea sa. Potrivit CNN, Madeleine Westerhout nu a precizat în timpul convorbirii cu jurnaliştii că vorbeşte „off the record” iar unul dintre reporterii prezenţi era din partea Casei Albe.

Madeleine Westerhout, al cărui birou este situat în faţa Biroului Oval, era descrisă de presă drept „gardianul uşii” lui Donald Trump a cărui asistentă personală a fost încă de la începutul preşedinţiei sale.

Potrivit The New York Times, Madeleine Westerhout este de acum înainte „o angajată separată” şi nu mai are acces la Casa Albă.

Donald Trump şi Madeleine Westerhout aveau o relaţie „strânsă”, potrivit CNN care citează un fost responsabil al administraţiei Trump, care a subliniat totodată că a vorbi despre familia preşedintelui constituie „o linie roşie” ce nu trebuie trecută.

Madeleine Westerhout nu a apărut în mass-media ca o colaboratoare de prim rang la Casa Albă, dar plecarea sa se adaugă unei lungi liste de demisii după alegerea lui Trump, în anul 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri