vineri, martie 5, 2021
SlideShow
Acasă Sport Atac-surpriză la Mircea Lucescu

Atac-surpriză la Mircea Lucescu

0
Atac-surpriză la cel mai experimentat și valoros antrenor român al momentului în fotbal. Mircea Lucescu (74 de ani) ar putea reveni în fotbalul din Rusia. Potrivit jurnaliștilor ruși, „Il Luce” a purtat deja discuții cu oficialii clubului.

Presa din Rusia a anunțat că Mircea Lucescu ar putea ajunge la un acord cu Dinamo Moscova. Echipa pe care Dan Petrescu a pregătit-o în perioada 2012-2014 are un start slab de campionat în acest sezon, iar oficialii clubului i-ar fi făcut o ofertă lui Mircea Lucescu. Conform jurnaliștilor ruși, cel mai titrat antrenor român din istorie ar fi cerut câteva zile de gândire, pentru a lua o decizie.

Dinamo Moscova nu a acumulat decât cinci puncte în cele șase partide disputate în acest sezon, iar conducerea trupei moscovite vrea să-i rupă contractul actualului antrenor, Dmitry Khokhlov.

Mircea Lucescu este liber de contract din primăvară, după ce și-a încheiat socotelile cu naționala Turciei. În Rusia, „Il Luce” a mai pregătit formația Zenit Sankt-Petersburg, în perioada 2016-2017.

479 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here