Avocatul familiei Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie, a oferit noi detalii în legătură cu atitudinea lui Gheorghe Dincă față de anchetatori.

Criminaliștii au început să sape într-un anumit loc pe care, de ieri, l-am fixat cu domnul procuror ca fiind suspect: un loc fără vegetație, unde părea că ascunde ceva. E o groapă de gunoi. Sunt zeci, sute de metri și adâncimi de 4-5. Nu au ajuns undeva să dea de pământ, atâtea deșeuri sunt. Le iau și le sortează pe fiecare în parte. Iau ce cred că are interes pe anchetă, le trimit la expertiză. Nu cred că vor face față oamenii ăștia, e imposibil câte deșeuri sunt”, a declarat, marți, Tonel Pop, citat de Realitatea.net.

Totodată, avocatul a spus că Dincă a fost chestionat cu privire la deșeurile din curtea sa, dar că „nu dă explicații prea multe, e evaziv”.

Avocatul a mai dat detalii despre starea lui Gheorghe Dincă, despre care spune că îi pune pe anchetatori în ipostaze „stânjenitoare”.

El e boierul acestei anchete. Ieri, a indicat niște canale, i-a pus în niște situații stânjenitoare. Părerea mea e că are așa o bucurie lăuntrică și se crede un VIP, un om important, deosebit, care poate, așa… cum făcea Ceaușescu dintr-o mână, cădea un bloc. Ăsta dă dintr-o mână, toți se duc să sape acolo. Își bate joc. El stă pe scăunel și se uită cum umblă oamenii ăștia. Oamenii caută în gunoaie, i le sortează. Dă indicații cum îi vine lui, după care vrea apică, păpică. Trag copertina să fie umbruță pentru că nu poți să nu te ocupi de dumnealui că te reclamă la CEDO„, a mai spus avocatul.

293 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =