Caută
Close this search box.

Avocatul Alexandru Bogdan face filmul mărturisirilor lui Gheorghe Dincă

gheorghe Dincă

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea „Marius Tucă Show” de la Mediafax, ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceșanu. Dincă susține că nu a violat-o.

Alexandru Bogdan a spus că, la prima vedere, în dimineaţa zilei de 27 iulie 2019, când i-a fost prezentat lui Gheorghe Dincă, acesta i s-a părut îngândurat, declarându-se iniţial nevinovat.

„M-am prezentat, i-am spus că sunt avocatul din oficiu, l-am rugat să-mi spună despre ce e vorba, nu mi-a dat foarte multe detalii, doar mi-a zis că nu e vinovat în raport cu acuzaţiile. L-am perceput ca fiind o persoană îngândurată, l-am văzut stând foarte mult pe gânduri, am încercat să aflu mai multe înainte de o discuţie oficială pe acuzaţii să văd ce-mi spune clientul. Din primul moment, la prima discuţie, mi-a spus că este nevinovat şi că nu are nicio legătură cu acuzaţiile care i se aduc”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă

Avocatul Alexandru Bogdan Sursa foto: Business Magazin

A declarat că în timp ce circula cu mașina personală, i-a făcut semn să oprească, Alexandra i-a făcut semn să o ia cu mașina de la Dobrosloveni la Caracal și a efectuat acest transport, a avut niște discuții în mașină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras niște apropo-uri, a avut discuții referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuții directe, ci niște apropo-uri în acest sens și i s-a oferit și niște sume de bani și ea a refuzat. A oprit mașina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a lovit-o, a avut momente de inconștiență. Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta de față și el a revenit la volan și s-a dus acasă. Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale”, a declarat Alexandru Bogdan, potrivit Mediafax.

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a declarat că Dincă şi-a recunoscut prima dată faptele în faţa unui poliţist, iar mai apoi în faţa sa şi a unui procuror. Recunoaşterea faptelor a fost în a 3-a zi de anchetă.

„În foişor au stat de vorbă (n.r: cu poliţistul), după care am fost anunţaţi că dânsul vrea să îşi recunoască faptele. A fost o mărturisire în faţa poliţistului, apoi în curte în faţa mea, a procurorului şi a poliţistului. A spus <<vreau să vă spun adevărul în acest caz şi să vă spun că eu am comis faptele>>. A luat-o cronologic, dacă îmi amintesc, a vorbit despre cazul Luizei, în detaliu, cum a luat-o la ocazie”, a declarat Alexandru Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri