Caută
Close this search box.

Avocatul lui Gheorghe Dincă: A crezut că Luiza şi Alexandra erau prostituate

cazul caracal

Avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat la Digi24 că acesta a crezut că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu erau prostituate.

Claudiu Lascoschi a spus că a fost avocat din oficiu, desemnat de Barou în acest caz, doar pentru audierea din noaptea de joi spre vineri şi pentru cercetările care au avut loc ieri la Caracal.

„A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat. Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale”, a declarat avocatul.

Potrivit acestuia, Dincă a mărturisit doar cele două crime.

Întrebat dacă Dincă a fost chestionat de către anchetatori cu privire la complici sau la apartenenţa la o reţea de criminalitate infracţională, avocatul a răspuns:

„Nu a fost întrebat de apartenenţa la o reţea, nu stă în picioare asa ceva. Din câte rezultă din dosar era un om singuratic, nu se putea insista pe această parte pentru că a negat absolut orice.

Scandal la B1 TV, în cazul Caracal: Sorina Matei, făcută „nesimţită” în direct de Topală, consilierul Anei Birchall

A fost întrebat, a negat, nu avea cum continua audierea pe aşa ceva, trebuie să ai probe pe care să i le pui în faţă, nu s-a prezentat aşa ceva. Deci nu se putea continua şi bănuiesc că nu sunt probe dacă nu i s-a pus nimic în faţă.

A fost întrebat de complici, a negat, nu se pune problema, nu sunt probe în acest sens”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri