Caută
Close this search box.

Bogdan Muzgoci de la Realitatea TV spune că a fost încontinuu urmărit, în Caracal

bogdan muzgoci

Jurnalistul Bogdan Muzgoci, realizator la Realitatea TV, anunta ca a fost urmarit indeaproape in Caracal in timp ce se documenta in legatura cu clanurile de interlopi care ar putea avea legatura cu uciderea celor doua fete.

”Ipoteza mea dupa propria experienta in Caracal. Imediat dupa ce eu si Nicu Cernat am identificat si publicat imaginile cu masina albastra, echipa noastra a fost urmarita de mai multi indivizi. Ne-au urmarit inclusiv in restaurant, in pauza de masa dintre filmari. Aici am reusit sa identific personajul si sa ii fac niste poze.

Ce mi s-a parut suspect este faptul ca, desi avea un smatphone, detinea si un telefon Nokia 110. O anumita editie de Nokia 1100 are o problema de soft care face dificila stabilirea de catre politie a numarului de pe care se trimit SMS-uri.

Cei care vor sa trimita SMS-uri fara sa poata fi rapid localizati pot fi interesati de un astfel de telefon. Pretul unui asemenea dispozitiv, aparent rudimentar costa cateva sute de euro si este folosit de oamenii care vor sa nu fie interceptati usor. Totodata, cand am trecut pe langa masa lui (a venit singur si s-a asezat la masa vecina), am observat ca ne cauta pe internet dupa nume.

Am reusit sa vad in telefonul lui smartphone cum deschisese o casuta in care cauta ‘muzgoci’ si ‘realitatea tv’ pe Google. Auzise numele meu rostit in discutiile dintre mine si colegii mei la masa. Exclus ca individul sa fie anchetator sau politist. Era prea imprudent in a-si ascunde intentia de a ne urmari pe noi. Ce cred, de fapt, si e pura opinie personala: e vorba de o retea. Cine s-a dus la Gheorghe Dinca acasa in timp ce el era in Craiova? Daca el a zis ca a ucis-o dupa ora 11 30, cum a ajuns el acasa daca la 12 era in Craiova?”, a relatat Bogdan Muzgoci, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri