Caută
Close this search box.

București: 3 agenți de pază, reținuți după ce au bătut 3 tineri și le-au pulverizat spray lacrimogen în față

Trei agenţi de pază ai unui club din Sectorul 3 al Capitalei au fost reţinuţi de poliţişti, fiind suspectaţi că, în 25 mai, au lovit doi tineri aflaţi în faţa clubului, pulverizându-le spray iritant lacrimogen. În urma incidentului, cei doi tineri au ajuns la spital.

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au reţinuţi trei bărbaţi bănuiţi de purtare abuzivă şi lovire şi alte violenţe, fapte comise în Sectorul 3.

Ancheta a fost declanşată în 25 mai, când poliţiştii de la Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi de reprezentantul unei unităţi medicale despre faptul că la camera de gardă se află un tânăr care a fost victima unei agresiuni.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul se afla în faţa unui club din Sectorul 3, însoţit de un alt bărbat, fiind agresaţi fizic de agenţii de pază ai clubului.

Ca urmare, au fost identificaţi şi prinşi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 45 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost duşi la audieri, iar apoi s-a stabilit că în 25 mai, în jurul orei 06.30, în timp ce persoanele vătămate se aflau în faţa clubului, cei trei bărbaţi, agenţi de pază ai clubului, aflaţi în timpul serviciului, i-ar fi agresat fizic, lovindu-i şi pulverizându-le spray iritant lacrimogen. Ulterior, persoanele vătămate au fost transportate la o unitate de specialitate pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă şi lovire sau alte violenţe, cu cei trei bărbaţi în stare de reţinere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri