Candidatura lui Alexandru Cumpănașu a fost pregătită în laboratoarele PSD, ca răspuns la lansarea prezidențiabilului Pro România-ALDE, actorașul comunistoid Mircea Diaconu.

Mutarea vine în contextul în care PSD caută o alternativă la Viorica Dăncilă, despre care până și sociologul de casă Pieleanu a spus că nu are șanse să joace finala prezidențialelor.

În funcție de negocierile și reglările de conturi din PSD, dacă facțiunea care îi cere Vioricăi Dăncilă retragerea din cursa pentru Cotroceni va fi surclasată în perioada imediat următoare, Cumpănașu poate fi potolit ușor cu o sinecură sau alta, mai ales că el a trâmbițat deja că va lansa și o fundație, despre care nu a mai spus nimic după aceea.

Baronii consideră că unchiul Alexandrei poate accede fără probleme în turul al doilea al bătăliei pentru Cotroceni, având în vedere că va politiza fără scrupule ororile de la Caracal, la fel ca și până acum.

Inițial, Cumpănașu va clama independența, dar lideri ai PSD se vor implica activ în strângerea de semnături necesare acestei aventuri.

Oare nu tocmai partidul celor trei trandafiri i-a alocat eroului Alex Cumpănașu cogeamitea jeepanul Touareg și gărzi personale de la Jandarmerie, ca nu cumva să fie răpit, vândut și supus la cine știe ce perversiuni abominabile?

Oare nu ministra PSD-istă Sorina Pintea îi dă raportul lui Cumpănașu și trimite Corpul de Control oriunde își azvârle unchiul degetul arătător sau mijlociu? Oare nu l-a îndemnat public Ion Cristoiu – marele analist invitat la Congresul PSD – pe Cumpănașu să candideze la funcția supremă în stat? – scrie Podul.

45 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =