Caută
Close this search box.

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei: Dincă nu ştie ale cui sunt oasele

Gheorghe Dincă nu ştie ale cui sunt osemintele descoperite luni în pădurea de lângă Caracal, declară avocatul familiei Luizei Melencu. Potrivit lui Tonel Pop, Dincă localizează fetele după perioadele anului. Anchetatorii nu exclud nici varianta ca acesta să fi avut mai multe victime.

Tonel Pop a spus, luni, la Caracal, că în timpul căutărilor de luni s-au găsit „rămăşiţe în acelaşi sistem la ambele fete”, respectiv arse.

„Se fac analize, este de văzut ale cui sunt. El nici nu este sigur ale cui sunt, localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare. (…) El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice: asta e fata din luna cutare, le are pe luni, pe perioade”, a spus avocatul.

Întrebat dacă este posibil să existe mai mult de două victime, acesta a răspuns afirmativ, adăugând încă că Dincă, până una alta, a vorbit despre a doua persoană şi a indicat o locaţie unde s-au găsit „nişte resturi”.!

Chestionat, de asemenea, despre o declaraţie anterioară, în care a spus că Dincă minte mult, avocatul a detaliat: „Absolut! Minte foarte mult, dar din când în când psihologii poliţiei au reuşit să îl determine să mai spună şi adevărul. (…) Oamenii aceştia chiar îşi fac treaba de această dată. La un moment dat nici apă nu am avut, pentru că apa pe care au avut-o au păstrat-o pentru Dincă, ca nu cumva să spună că nu a fost bine”.

Tonel Pop a fost întrebat şi dacă anchetatorii se gândesc la mai multe fete şi a răspuns „toată lumea se gândeşte la mai multe fete. Modul de operare este unul cinic şi pare în serie, nu pare un mod ocazional, pare un mod de criminal în serie”.

Potrivit avocatului, verificările vor continua luni, iar pe parcursul zilei de luni au fost găsite noi probe: „Se caută şi în continuu se găsesc probe. Vă daţi seama când vor începe să sepe acele buncăre şi puţurile pe care le are el betonate, va fi o muncă titanică. Apreciez trei luni de zile cel puţin”.

Avocatul a precizat că nu a auzit ca Gheorghe Dincă să cedeze nervos, dimpotrivă, „pare calm. Anchetatorii au reuşit să empatizeze cu el şi au reuşit să scoată adevărul”.

Întrebat dacă Dincă s-a jucat până acum cu anchetatorii, Tonel Pop a spus: „omul este foarte inteligent, este aproape mai manipulator decât specialiştii poliţiei”.

Luni, anchetatorii l-au dus pe Dincă în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămăşiţele umane, după ce le-a spus procurorilor că a abandonat mai multe lucruri acolo, potrivit unor surse judiciare. Indiciile duceau către Luiza Melencu, dispărută din luna aprilie şi care se presupune că ar fi a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au încercat în ultimele zile să fixeze prezenţa Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunţat, oficial, că în urma analizelor Institutului Naţional de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri