Caută
Close this search box.

Cazul Caracal. Ce au descoperit anchetatorii în sacul cu probe ridicat din pădure

Caracal-padure-2

Noi informații în cazul Caracal de la procurorii DIICOT. Cenușa din sacul găsit luni, în pădurea de la marginea Caracalului, a fost cernută, fiind descoperite fragmente osoase și dinți.

Verdictul legiștilor, la o primă examinare, este că aceste resturi sunt, cel mai probabil, de natură umană.

Anchetatorii au găsit alte fragmente osoase și dinți într-o pădure situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată marți de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, anunță DIICOT.

Procurorii DIICOT, împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, au continuat marți percheziția la casa din Caracal a lui Dincă Gheorghe, dar au făcut cercetări și într-o zonă indicată de suspect, respectiv o pădure situată pe traseul Caracal-Bucureşti.

„În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți.

Menționăm că medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană”, se arată într-un comunicat de presă DIICOT, citat de Mediafax.

În acest dosar au fost audiate mai multe persoane, iar procurorii au făcut percheziții informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul lui Gheorghe Dincă, acesta fiind asistat de către avocatul din oficiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri