Anchetatorii au mers şi miercuri la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a căuta noi probe.

Avocatul familiei Luizei spune că s-au găsit noi fragmente de oase de natură umană, în interior, dar la suprafaţă.

„Se punea problema dacă se sapă, nu se sapă. Trebuie să înţelegeţi că, înainte de a putea să sape sau să spargă betoane sau să intre în acele buncăre şi ce mai avea Dincă pe acolo, trebuie să perie toată zona la suprafaţă. (…)

Vă pot spune că s-au mai găsit fragmente de oase, unele aproape sigur de natură umană, în interior, dar la suprafaţă. Şi astăzi s-au găsit în continuare fragmente osoase”, a declarat avocatul.

Potrivit lui Tonel Pop, după ce nu se va mai putea preleva nimic de la suprafaţă, se poate trece la săpături şi la dărâmarea betoanelor, a ridicării plăcilor de beton şi a buncărelor.

Întrebat dacă Dincă are acces la televizor, avocatul a răspuns: „Din punctul meu de vedere are acces la informaţii, inclusiv prin avocaţii pe care îi are, chiar din oficiu. Întreabă şi aceştia îi spun <s-a găsit un telefon al tău, s-a aflat nu ştiu ce>. Cum îl văd, după strategia pe care o adoptă, este la curent cu totul şi este sfătuit în funcţie de ce se întâmplă, cum să reacţioneze, ce să facă şi ce să nu facă”.

Anchetatorii au găsit telefonul de pe care Dincă a sunat familia Luizei

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susţine, potrivit Mediafax, că anchetatorii au găsit un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dincă a sunat familia Luizei.

Telefonul a fost găsit la o familie. Datele din primele trei telefoane şi din cel al Alexandrei vor fi aflate curând.

157 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here