Caută
Close this search box.

Competiție anticorupție dedicată primăriilor și consiliilor județene

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, condus de viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, acordă o mare atenție politicilor de integritate.

Astfel, având în vedere interesul crescut manifestat de către unitățile administrativ-teritoriale privind participarea la prima ediție a competiției „Rețeaua campionilor în domeniul integrității”, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a hotărât să prelungească perioada de înscriere până la 9 septembrie 2019, ora 23:59, astfel încât să poată fi identificate, evidențiate și diseminate cât mai multe exemple de bune practici anticorupție adoptate sau implementate la nivelul autorităților administrației publice locale.

Autorităţile administrației publice locale pot înscrie în cadrul acestei prime ediții a competiţiei cazuri de bună practică sau proiecte care se încadrează în una din următoarele teme: Guvernare deschisă; Transparență și comunicare.

Participanții sunt obligați să respecte termenii și condițiile Regulamentului de organizare și desfășurare a Competiției „Rețeaua campionilor în domeniul integrității” și ale legislației aplicabile. Regulamentul este disponibil aici https://www.mdrap.ro/-5197/-8494

Totodată, toate autoritățile administrației publice locale participante vor face parte din rețeaua campionilor în domeniul integrității. Premiul va consta în asigurarea participării pentru maximum 5 reprezentanți ai autorităților administrației publice locale premiate la sesiuni de instruire în domeniul anticorupție, organizate de instituții europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri