Caută
Close this search box.

Copilul român face furori la US Open într-un adevărat „thriller” de 5 seturi

Meciul dintre Ugo Humbert şi Marius Copil s-a jucat la Terenul 8 de la US Open, din New York. Avea să fie un adevărat thriller, în care – culmea – doar ultimul set, cel decisiv, s-a tranșat clar și rapid.

Singurul român prezent în primii 100 de jucători ai lumii, arădeanul Marius Copil, locul 93 ATP, l-a întâlnit în primul tur de la US Open 2019 pe francezul Ugo Humbert, locul 63 ATP.

Românul traversează un an mai puțin reușit, cu doar 11 victorii și doar două în ultimele … nouă meciuri, în timp ce francezul de 21 de ani este pe un trend ascendent, fiind oricum mai bine cotat decât reprezentatul nostru.

Meciul a fost absolut uluitor, cu răsturnări de scor și multe egalități. Au fost necesare 5 seturi, două cu prelungiri și tie-beak, iar încleștarea a fost enormă.

Ca să înțelegeți cam ce a fost acolo, vă spunem că la tie-break-ul din setul 3 a fost 13-11 pentru Marius, după o încleștare de-a dreptul fantastică! Setul 5 a început cu 1-0 pentru Marius, dar urmează din nou obsedanta egalitate,1-1, după care Copil – care va împlini curând 29 de ani – pare a se dezlănțui și câștigă cinci game-uri consecutiv, cun adversar mult mai tânăr și mai bine cotat, ca și cum el, cel ce finalmente a învins, abia atunci ar fi început meciul, cu prospețime, forță și exactitate.

Marius Copil – Ugo Humbert 6-3, 5-7, 7-6, 4-6, 6-1 în turul I la US Open.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri