Caută
Close this search box.

Criminalul din Caracal insinuează că moartea fetelor a fost un accident. Cum vrea să scape Dincă de acuzația de omor calificat

cazul caracal

Gheorghe Dincă încearcă să scape de acuzațiile de omor calificat.

Surse din anchetă susţin că Dincă a spus la audieri că a ucis-o pe Luiza cu o lovitură de pumn, scenariu descris şi în cazul Alexandrei. Anchetatorii au mai căutat şi zilele trecute, după indicaţiile date de criminal, dar nu au găsit urme.

Spunând că le-a lovit pe fete, iar acestea au căzut pe beton și au murit, Dincă ar putea fi acuzat doar de lovituri cauzatoare de moarte, ceea ce vine cu o pedeapsă mult mai mică.

Ieri Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a făcut noi declarații în fața anchetatorilor.

Potrivit surselor, Dincă ar fi spus că tinerele sunt toate femei de moravuri ușoare și le-ar fi aruncat bani Luizei și Alexandrei pe bancheta din spate, pentru ca ele să facă sex cu el.

Declarațiile sale sunt contradictorii, spune la un moment dat că nu știa cum le cheamă, dar le pusese o serie de întrebări intime.

A spus că nu o cunoștea pe Luiza și că a luat-o la ocazie, apoi când fata a spus că a încercat să scoată bani de la bancomat și nu a reușit a presupus că este o aluzie. I-a aruncat bani, dar fata nu s-a atins de ei și i-a spus că este virgină.

Cu Alexandra ar fi procedat la fel, spunându-le anchetatorilor că i s-a părut ”ușuratică”.

Telefoanele celor două le-a aruncat din mers, pe fete le-a lovit și le-a aruncat telefoanele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri