Caută
Close this search box.

Cristian Preda îi sugerează lui Iohannis nume de comisari români care să ne facă cinste: Macovei şi MRU

cristian preda

Cristian Preda, fost europarlamentar și actual membru PLUS, a declarat că președintele Iohannis ar avea influența necesară ca să trimită alte propuneri de comisari europeni către Ursula von der Leyen, în locul lui Dan Nica și al Rovanei Plumb:

”Dăncilă i-a trimis Ursulei von der Leyen două propuneri pentru poziția de comisar european ce revine României: Dan Nica și Rovana Plumb. Doi pesediști. Cred că președintele Iohannis e perfect îndreptățit să trimită alte propuneri la Bruxelles. Profilul e clar: europeni, competenți și care nu au fost vreodată suspectați de vreo faptă de corupție.

Am și două sugestii: Monica Macovei și Mihai-Răzvan Ungureanu. Președintele poate folosi influența de care dispune în sânul PPE (care e și familia politică a Ursulei von der Leyen) pentru a avea în Comisie o persoană cu care ne putem mândri, nu una de care să ne fie rușine”, a scris Preda, pe pagina sa de Facebook.

Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile României de comisar european, acestea fiind Dan Nica şi Rovana Plumb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri