Caută
Close this search box.

Croația: Un bărbat a împușcat mortal 6 persoane. Printre victime se numără și un copil de 10 ani

pistol

Crime la Zagreb. Șase persoane au fost împușcate mortal într-o casă din capitala Croației. Poliția l-a căutat pe atacator ore în șir. Potrivit unei informații de ultima oră, acesta s-a sinucis.

Poliția din Zagreb a fost alertată joi seară de localnici, care au auzit împușcături. Mai multe echipaje s-au deplasat la locul indicat, o casă dintr-un cartier din capitala Croației.

Au găsit șase trupuri neînsuflețite: doi bărbați, trei femei și un copil de 10 ani. Zona a fost izolată, iar orașul a fost împânzit de forțe de ordine.

A fost găsit un bebeluș la locul crimei. Nu este rănit, l-am dus la spital, este în siguranță. Avem un suspect pentru aceste crime și îl căutăm cu toate mijloacele.

Potrivit presei locale, ar fi vorba despre o familie. Bărbatul care a fugit inițial de la locul faptei a tras asupra membrilor familiei fostei sale soții.

Mai mulți martori susțin că nu au auzit nici o mașina plecând, așa că se presupune că atacatorul a fi lăsat-o în altă parte.

Potrivit unor informații de ultima ora transmise de televiziunea publică croată, atacatorul avea 36 de ani, era șofer de taxi și s-a sinucis în arestul politiei.

Acest tip de crimă este fără precedent în istoria Croației, afirmă autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri