Caută
Close this search box.

CTP: Dăncilă distruge cu o eficiență remarcabilă PSD

CTP

„Dl Tăriceanu vede pe termen lung, își face socoteala că va face o alianță, ieșind de la guvernare, cu partidul lui Ponta și că, după ce d-na Dăncilă va fi făcută afiș la prezidențiale, se va deschide poarta unei recoalizări cu PSD, dacă se poate sub semnul înțelept al d-lui Tăriceanu”, a declarat CTP la Digi24.

„Asta e ideea pentru care iese acum de la guvernare, nu-l interesează în mod deosebit prezidențialele, din punctul lui de vedere, știe că nu are șanse să câștige, poate eventual să renunțe la candidatură și să-l susțină împreună cu partidul lui Ponta pe Mircea Diaconu.

Dl Tăriceanu vizează alegerile locale și parlamentare de anul viitor, în care speră să intre într-o formulă cu Pro România și cu un PSD fără Dăncilă și oamenii ei”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„De partea cealaltă, d-na Dăncilă continuă cu o eficiență remarcabilă, la care nu m-aș fi așteptat, opera de distrugere PSD pe care a întreprins-o cu atâta măiestrie dl Dragnea începând cu 2016”, a adăugat el.

„PSD e în clipa de față într-un amurg sângeros, aș putea spune chiar hemoragic”, a spus gazetarul.

„D-na Dăncilă e de o eficiență extraordinară, eu nu o înțeleg pe această doamnă. În mod normal, după prăbușirea lui Dragnea, care a pus-o acolo, scaunopurtată, a așezat-o în funcția de prim-ministru, ar fi putut să se retragă într-o poziție comodă. Așa mi s-ar fi părut normal, având în vedere modul peste noapte și straniu modul în care a fost aruncată în funcția de premier.

Ea, dimpotrivă, și-a luat partidul în spate ca să-l ducă cu capul în zid. Plecarea ALDE de la guvernare e un semn și mai rău decât oricum avea PSD pe blazon în ultima vreme. ALDE pleacă de acolo pentru că încep să fie păianjeni prin cameră”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri