Caută
Close this search box.

Cumpănașu învață să tragă cu arma: Am hotărât să îmi apăr singur familia

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, afirmă că își va apăra singur familia, motiv pentru care a avut mai mullte sesiuni de tragere în poligon cu arme.

„AM HOTARAT SA-MI APAR SINGUR FAMILIA pana cand vom avea un RESTART al institutiilor menite sa ne apere. Asa ca am participat la mai multe sesiuni de tragere in poligon cu arme!!. LUPTA MEA IMPOTRIVA TUTUROR CLANURILOR CARE AU OCUPAT ROMANIA CONTINUA PANA LA CAPAT. ORI EU ORI EI!Nu pot accepta rapirea si prostituarea copiilor Romaniei pt satisfacerea unor oameni bolnavi.

Sursa foto: facebook/Alexandru Cumpanasu

In Italia exista 10 MILIOANE de „Consumatori” de prostituate iar 60% provin din Romania!!!!!. Nu mai spun ca ajung la bugetul Italiei multe miliarde de euro. Nu contest dreptul acestora de a legaliza prostitutia si dreptul oricarei femei de a se prostitua DAR va pot spune ca autoritatile italiene INCHID OCHII la retelele de fete fortate sa practice prostitutia includiv minore!. De ce? Pt ca ei isi apara „CONSUMATORII”.

Voi cere Parlamentului European sa audieze autoritatile italiene si sa verifice in ce masura isi fac datoria”, scrie Cumpănașu într-o postare pe facebook.

Citește și: Descoperire macabră în curtea lui Gheorghe Dincă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri