După ce în urmă cu două zile Dan Barna afirma că USR nu va intra la guvernare înainte de alegerile parlamentare, joi vine cu altă opinie și afirmă că partidul său poate conduce oricând Palatul Victoria.

Putem intra la guvernare în orice moment. Avem resurse, avem program, avem oameni competenţi, dar este nevoie de o majoritate parlamentară care să facă posibilă reformele de care are nevoie România. Nu mai putem prosti la nesfârşit electoratul că trebuie făcute reforme, dar de fapt să nu le facă nimeni altcineva. Considerăm că aceste reforme pot fi făcute cu o majoritate parlamentară„, a declarat Barna joi, la Tulcea.

Dan Barna a mai menționat că până în prezent a strâns 60.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale şi a făcut un apel la electorat pentru a susţine o schimbare în România.

Am văzut azi cifrele Institutului Naţional de Statistică. Încă un oraş de mărimea Galaţiului sau Braşovului a plecat din ţară în ultimul an. Românii continuă să plece din ţară şi este o rană foarte dureroasă. 50% din tinerii de liceu îşi văd viitorul în afara României. E cea mai dureroasă statistică care ne arată că în 10-15 ani România va deveni o ţară slabă şi săracă, dacă nu schimbăm ceva. Această schimbare este necesar să se întâmple astăzi, nu peste 5 sau 10 ani, pentru că am fost prin toate judeţele Moldovei, în Bucovina, în Constanţa şi astăzi sunt în Tulcea şi peste tot am vorbit cu români care erau într-o scurtă vacanţă şi toţi îmi spuneau că s-ar întoarce dacă în România ar vedea puţină încredere şi ar avea sentimentul că lucrurile încep să meargă spre bine„, a spus Barna.

138 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =