Daniel Constantin, numărul doi din Pro România, dezaprobă categoric orice posibil acord de alianță între formațiune din care face parte și ALDE. Colegul de partid al lui Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu pe care l-a catalogat drept „un rebut politic”, informează HotNews.ro. 

„Tariceanu caută, și înțeleg că decizia e luată, să iasă de la guvernare și să facă alianță cu Pro România. Indiferent ce se întâmplă, eu ca fondator al Pro România nu o să fiu niciodată de acord să facem vreo combinație politică cu domnul Tăriceanu. Sunt și alții care nu vor fi niciodată de acord. Pro România s-a construit pentru viitor. Unii colegi vor grupuri comune. Tăriceanu este un rebut politic, au zis cetățenii la vot”, a declarat Daniel Constantin, la Realitatea TV.

Amintim, în acest context, că Daniel Constantin a fost copreședinte al ALDE. El a fost exclus din partid în anul 2017 după ce a contestat congresul în care Călin Popescu Tăriceanu a fost ales președinte al ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =