Caută
Close this search box.

Daniel Constantin: ‘Tăriceanu este un rebut politic

Daniel Constantin, numărul doi din Pro România, dezaprobă categoric orice posibil acord de alianță între formațiune din care face parte și ALDE. Colegul de partid al lui Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu pe care l-a catalogat drept „un rebut politic”, informează HotNews.ro. 

„Tariceanu caută, și înțeleg că decizia e luată, să iasă de la guvernare și să facă alianță cu Pro România. Indiferent ce se întâmplă, eu ca fondator al Pro România nu o să fiu niciodată de acord să facem vreo combinație politică cu domnul Tăriceanu. Sunt și alții care nu vor fi niciodată de acord. Pro România s-a construit pentru viitor. Unii colegi vor grupuri comune. Tăriceanu este un rebut politic, au zis cetățenii la vot”, a declarat Daniel Constantin, la Realitatea TV.

Amintim, în acest context, că Daniel Constantin a fost copreședinte al ALDE. El a fost exclus din partid în anul 2017 după ce a contestat congresul în care Călin Popescu Tăriceanu a fost ales președinte al ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri