Caută
Close this search box.

Doi bătrâni au fost bruscați de un polițist, pe stradă, în Slobozia, după ce unul dintre ei a fost oprit în trafic, iar celălalt i-a sărit în ajutor

Doi bătrâni au fost bruscați de un polițist, pe stradă, în Slobozia, după ce unul dintre ei a fost oprit în trafic, iar celălalt i-a sărit în ajutor. Momentul a fost filmat, iar imaginile video au fost publicate pe internet.

În imaginile video se vede cum un polițist bruschează un șofer în vârstă și încearcă să-l imobilizeze, după ce l-a oprit în trafic. După ce a coborât din mașină, bărbatul a fost împins de agent peste capota autospecialei de poliție, în timp ce oamenii de pe trotuar, care asitau la incident, l-au atenționat revoltați pe polițist că era prea agresiv cu șoferul în vârstă.

Un alt bărbat, care părea sub influența alcoolului, a intervenit de pe margine, dar a fost la rândul lui bruscat de polițist, aruncat la pământ și încătușat.

„Când nu te supui, asta pățești”, le-a spus polițistul oamenilor de pe trotuar, care s-au arătat revoltață de întrega scenă.

Se pare că incidentul s-a produs după ce șoferul a încălcat regulile de circulație și a refuzat să prezinte actele în momentul în care a fost oprit de polițiști.

Intervenția agresivă polițistului din Slobozia a fost filmată de un trecător, care a publicat imaginile pe Facebook.

După apariția imaginilor pe Facebook, IPJ Ialomița a deschis o anchetă și verifică dacă modul de intervenție al polițiștilor respectă prevederile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri