Caută
Close this search box.

Donald Trump despre sinuciderea lui Epstein: Avea informații despre Clinton și acum este mort

Președintele american Donald Trump sugerează că finanțistul Jeffrey Epstein nu s-a sinucis și că există o legătură între moartea acestuia și Bill Clinton.

Trump a distribuit pe Twitter o postare a actorului Terrence K. Williams, în care acesta spune că nu crede varianta oficială.

”Mort prin sinucidere în timp ce era supravegheat non-stop ca să nu se sinucidă. Da, sigur! Cum se poate întâmpla așa ceva? Jeffrey Epstein avea informații despre Bill Clinton și acum este mort”, a scris Williams pe rețeaua de socializare, adăugând că ”noi știm cine a făcut-o”.

FBI și Departamentul de justiție au deschis o anchetă privind moartea lui Epstein, a anunțat procurorul general al SUA, William Barr, adăugând că a fost ”consternat” când a auzit despre moartea finanțistului într-o închisoare federală.

Epstein s-a sinucis sâmbătă în închisoarea din New York unde aștepta să fie judecat pentru agresiuni sexuale asupra unor minore, potrivit presei din Statele Unite.

Potrivit New York Times, care citează responsabili sub acoperirea anonimatului, finanțistul în vârstă de 66 de ani s-a spânzurat în celula sa. Corpul fără viață a fost descoperit sâmbătă dimineața în jurul orei 07,30 (11,30 GMT).

Epstein a mai încercat să se sinucidă pe 24 iulie, când a fost găsit în stare de inconștiență și cu răni la gât în celula sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri