Dragoș Dobrescu, lider al Grupului Monaco, o doreşte pe Ramona Mănescu comisar european şi ar fi pus-o pe Viorica Dăncilă să ceară portofoliul Energiei.

Dobrescu are deja plasat în anturajul Vioricăi Dăncilă pe Anton Pisaroglu, un personaj la fel de dubios ca Dobrescu, despre care presa a scris că ar avea legătură inclusiv cu dispariția/moartea lui Codruț Marta.

Ramona Mănescu și Dragoș Dobrescu sunt legați de controversate afaceri imoboliare, despre care a scris pe larg RISE Project. O firmă fondată de Dragoș Dobrescu a câștigat licitația pentru noul sediu în care Ministerul Fondurilor Europene va sta cu chirie

Ministerul Fondurilor Europene, condus de Rovana Plumb, se va muta cu chirie într-o clădire deținută de consorțiul de firme BASP PROPERTY SRL și BASP IDEAL SRL, asociere care a câștigat o licitație publică. Firma BASP IDEAL SRL a fost fondată în 2006 de Dragoș Dobrescu, un controversat afacerist, membru al celebrului Grup de la Monaco – o comunitate informală de oameni de afaceri și politicieni cuplați la contracte publice, indiferent de culoarea guvernării. Ea este controlată acum de Petre Băjenaru, și el un discret afacerist implicat în proiecte imobiliare.

49 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =