Gheorghe Dincă a ajuns, joi seară, la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiat de procurori, urmând ca bărbatul să își petreacă noaptea în Arestul Central din București, au precizat surse judiciare, pentru Mediafax.

Tot joi, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal a fost dus la sediul Institutului Național de Medicină Legală.

Trei procurori din DIICOT – Structura Centrală se vor ocupa de ancheta în dosarul de la Caracal, sub coordonarea procurorului-şef Felix Bănilă.

„Urmare a preluării dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de către DIICOT – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Criminalităţii Organizate, soluţionarea acestuia a fost asumată de către procurori cu funcţii de conducere din cadrul direcţiei sub coordonarea directă a procurorului-şef, urmărirea penală fiind desfăşurată cu maximă celeritate pentru stabilirea adevărului judiciar”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Potrivit unor surse judiciare, vor lucra la soluţionarea dosarului Alina Albu şi George Lucian Pătuleanu – procuror-şef, respectiv procuror-şef adjunct la Secţia de combatere a criminalităţii organizate din cadrul DIICOT.

232 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 9 =