Caută
Close this search box.

Echipa lui Dragnea face ravagii la poarta Ligii I

Turris Oltul a învins-o pe Rapid București, marți, la Turnu Măgurele, scor 3-1, în etapa a treia din Liga 2, anunță MEDIAFAX. Turris are PUNCTAJ MAXIM în acest campionat, deși vine din Liga III.

Rapid a deschis scorul în minutul 39, prin Marian Drăghiceanu, însă Turris Oltul a restabilit egalitatea două minute mai târziu, prin Silviu Pană.

După pauză, gazdele de la Turnu Măgurele au înscris prin Dragoș Tescan, în minutul 76, și Adrian Voicu, în minutul 83. În minutul 80, Antonio Sefer, jucătorul Rapidului, a fost eliminat.

S-a terminat 3-1 pentru Turris Oltul Turnu Măgurele, care urcă pe locul 3 în Liga 2, având nouă puncte după primele trei runde. Lider este SCM Buzău, cu același număr de puncte, dar un golaveraj superior.

De partea cealaltă, Rapid București se află pe locul 9, cu patru puncte.

După două sezoane petrecute în Liga 3, echipa susţinută financiar de autorităţile locale şi de fiul fostului liderul PSD Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, a reuşit promovarea în Liga 2 şi să ducă în anticamera primei ligi un club de fotbal din judeţul Teleorman.

Înaintea acestui campionat al Ligii 3, conducerea clubului a decis să schimbe numele echipei din nou. Din Liga 4 s-a promovat cu numele de Voinţa Saelele, însă odată cu primul sezon la noul nivel s-a jucat cu denumirea de Voinţa Turnu Măgurele. În vara trecută, la începutul campionatului actual, s-a trecut la Turris Oltul Turnu Măgurele. Noul nume nu a fost ales întâmplător, ci reprezintă titulatura primei echipe înregistrate în micuţul oraş teleormănean. Echipa joacă pe un stadion nou-nouț, cu 4.000 de locuri, dotat cu nocturnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri