Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a declarat, marţi, că familia a fost sunată de mai multe ori şi de mai multe persoane, care au spus că fata a plecat în străinătate.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata dispărută după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a declarat, marţi, presei, că din declaraţiile de până acum rezultă că mai multe persoane au sunat pentru a spune că fata a plecat în străinătate.

„Din declaraţiile date, se întrevede ideea că mai multe persoane au sunat familia Luizei şi nu doar acel individ (Gheorghe Dincă – n.r.) şi nu doar o singură dată. Familia a fost sunată, avertizată, în sensul că li s-a spus <Staţi liniştiţi, fata dumneavoastră pleacă, un prieten o influenţează, nu e nicio problemă>, după care s-a revenit şi s-au spus: <Staţi liniştiţi că ei sunt deja undeva în străinătate, nu pot să vă dau amănunte>. Ce este esenţial este faptul că mai multe persoane a reieşit că au sunat de pe numere diferite şi nu o singură persoană. Iar noi avem un singur inculpat, pe domnul Dincă. Pare-se că au fost două”, a spus Tonel Pop.

Pop a precizat că acestea sunt date pe care le coroborează cu alte informaţii. Potrivit avocatului, în cursul zilei de marţi s-a discutat despre obiectele de vestimentaţie ale Luizei, dar acestea nu au fost arătate familiei.

142 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here